Pasta's
Ontdek onze verse huisbereide pasta's
Al ragù Bolognaise: de klassieker volgens traditioneel recept
Napolitana: tomatensaus met basilicum
All’ arrabbiata: pikante tomatensaus
Boscaiolo: tomatensaus met champignons en pancetta (fijne spekblokjes)
Pollo e mascarpone rosso: kip, tomaat, mascarpone
Amatriciana: tomatensaus met rode ui en pancetta
Pasta con polpettine: tomatensaus, gehaktballetjes (kidsfavoriet)
Pesto Verde: Basilicum, pijnboompitten en parmigiano
Pesto Rosso: Zongedroogde tomaten, pijnboompitten en parmigiano
Carbonara: de enige originele met room, ei en pancetta
Prosciutto e funghi: roomsaus met hesp en Italiaanse champignons
Crema di prosciutto e formaggio: met kaassaus en hesp
Burro e salvia: botersaus met salie
Aglio, Olio e Peperoncino: Look, olie en pepers
Quatro formaggi: saus met 4 kazen
Alle Vongole: verse venusschelpen (onder voorwaarden, +€5 per portie)
Al Salmone: roomsaus met gerookte zalm
Pomodori fresci: koude pasta met verse tomaten, ui en basilicum
Al tonno: koude pasta met fijne groentjes en tonijn